Cirkusbrunch med Cirkus Helsinki

4-5/2 & 11-12/2 | Circus Helsinki | Hangaren Subtopia

 

Under två helger i februari kommer Finlands stolthet, ungdomskompaniet Circus Helsinki, att äntra scenen i Hangaren med föreställningen Jazz. Pyramider, parakrobatik, trapets och tygnummer i luften, dans på lina, enhjuling, fotjonglering, diabolo och jonglering utlovas.

För femte året i rad arrangeras succékonceptet Cirkusbrunch i Hangaren Subtopia.  En Cirkusbrunch är en inspirerande familjedag där barn, föräldrar, mormor, farfar, kompisar, syrror och brorsor kan äta en mumsig brunchbuffé, uppleva en förtrollande cirkusföreställning och sen prova på cirkuskonster tillsammans med artisterna.

Om föreställningen
Föreställningen Jazz handlar om de två systrarna Mairikki och Rainikki och den jazzkrog som de startade på 40-talet och som de idag, 87 och 90 år gamla, driver med större entusiasm än någonsin. Karismatiska ungdomsgruppen Circus Helsinki bjuder på otroliga trick, vansinnig humor och framförallt en varmhjärtad show som får vem som helst att tina upp i vinterkylan.

Om Circus Helsinki
Ungdomsgruppen Circus Helsinki hör till Finlands bästa och har vunnit priser både på hemmaplan och utomlands. Gruppen som består av ca tjugo artister mellan 8 – 20 år tränar ca 4 ggr per vecka och uppträder kontinuerligt runtom i Finland och utomlands. Varje elev specialiserar sig på minst två grenar och eftersom ålderspridningen i gruppen är stor (8-22 år) tar de äldre hand om de yngre, lite som en familj.

Information
Datum 4-5/2 och 11-12/2
Dörrarna öppnas kl. 11.00, dagen avslutas kl. 16.00
Föreställningen startar kl.13.30
Föreställningen är 90 minuter och prova-på-cirkusen pågår i en timme
Passar hela familjen (föreställningen passar från 3 år och uppåt)
Pris för föreställning och prova-på är 100 kr (barn under 3 år går in gratis om de sitter i knä)
Brunch köpes på plats från kl. 11.00

Cirkusbruncherna arrangeras med stöd av Botkyrka kommun.