Årets våravslutning kommer att hållas i Bragehallen på Skansen den 4-10 Maj.

Släkt och vänner är inbjudna till dessa fantastiska kvällar med eleverna från cirkus normal.

Eleverna kommer att uppträda på de dagar de normalt tränar på, undantaget de som tränar på Eriksdalsskolan, Södermalm på onsdagar, de kommer att uppträda på Lördagen den 9 Maj.

Vardagar kl. 18.00-20.00
Lördag kl. 13.00-15.00
Söndag kl. 13.00-15.00 och kl. 18.00-20.00

Eleverna kommer att behöva komma in tidigare för att förbereda sin föreställning.

All nödvändig information kommer att mailas ut vid senare tillfälle.

Cirkusläger.

Lagnö den 1-3 Maj. 9-13 år. Pris 1250:-
Avresan sker gemensamt på Fredag 13.30 från Slussen med buss till Lagnö. Inkvarteringen sker i Antestillas lokaler. Träningshallen ligger i samma byggnad. Hallen kan erbjuda massor med cirkusaktiviteter med hoppgrop för akrobatiken. Mat kommer att lagas på plats. Lägret avslutas runt 13- tiden på Söndag med en liten uppvisning för de föräldrar som väljer att komma och hämta! Gemensam hemfärd för de övriga. Ansvarig ledare och tränare Oscar Johansson, Isabelle Stigemyr och Vega Reimer.

Gävle den 14 Maj – 17 Maj. 14 år och uppåt. Pris 1950:-
Avresa från Stockholm central torsdag förmiddag. Vi går direkt till träningshallen. Inkvartering på Gävle Vandrarhem efter avslutad träning. Middag och frukost ingår i priset. Hemfärd till Stockholm central på Söndag eftermiddag. Ansvarig ledare Jan Norrman. Lärare Simon Deschamps, Nathalie Bertholio samt 2 ytterligare, ej klart vilka.

Anmälan görs via Mail till anmalan@cirkusnormal.nu