Vi är glada att meddela att under våren kommer Cirkus Normal att erbjuda workshops inom olika områden. Vill du testa något nytt eller fördjupa dina kunskaper inom en specifik cirkusdisciplin? Då är workshops något för dig!

Först ut har vi ett workshop med hammock och tyg med Isabelle Stigemyr.

Isabelle, som är uppväxt i Småland där hon inledde sin cirkuskarriär på en ungdomscirkus. Hon arbetade som pedagog på Cirkus Normal mellan 2014 och 2016 och har sedan dess fortsatt sin utbildning vid två cirkusskolor, Afuk i Köpenhamn och National Centre For Circus Arts högskoleutbildning i London. Isabelle började sin cirkuskarriär med tyg som huvuddisciplin, inklusive repträning under skoltiden, och fokuserar nu mest på olika loops, däribland hammock.

TYG/HAMMOCK-WORKSHOP

Datum: Lördag 16/3 kl 14.00-16.00

Plats: Eriksdalsskolans gymnastiksal (sal 4)

Pris: 300:-

Ålder: 10+ (vuxna är också välkomna!)

Förkunskaper: Kunna klättra upp och göra catcher i luften

Bra att veta: Bra att ha heltäckande byxor och tröja som täcker magen och armhålor. Workshopen anpassas enligt deltagarnas nivå och önskemål. Alla utmanas på sin nivå!

Om du är vill bli inspirerad och träna tillsammans med Isabelle, anmäl dig så snart som möjligt via det bifogade formuläret för att säkra din plats. Först till kvarn gäller!

Har du frågor angående workshops, skriv i kommentarsfältet eller mejla info@cirkusnormal.nu. Information om andra kommande workshops hittar du här: https://cirkusnormal.nu/kurser/workshops/

Hoppas att vi ses där!