Nycirkusläger för alla cirkusintresserade!

Fredag 23/8 – Söndag 25/8
Ålder: 10-20 år.
Pris: 1500:- inkl kost och logi

Tränar du cirkus? Vill du träffa andra i samma ålder som tränar cirkus? Vill du lära dig en massa nya häftiga cirkuskonster?
I sommar bjuder Järfälla kulturskola in alla cirkusintresserade barn och unga i Stockholm till ett cirkusläger.

Lägret är ett utbyte mellan Stockholms cirkusskolor. Under tre dagar träffas cirkustränande barn och ungdomar från olika delar av Stockholm i Järfälla för att umgås och träna tillsammans. På dagarna tränar vi i Järfällagymnasternas idrottshall på Andebodavägen 72 i Viksjö, Järfälla, där det bl a finns trampoliner och voltgolv, och på kvällarna tittar vi på cirkusfilmer. Övernattning sker bland de mjuka groparna och tjockmattorma i Järfällagymnasternas gymnastiksal.

Lägret vänder sig till dig mellan 10 och 20 år som tränar cirkus i någon av Stockholms cirkus- skolor.Tre dagar med mängder av cirkusintresserade barn och ungdomar.
Träffa och träna med nya tränare med olika specialiteter inom cirkus, t.ex. partrapets, lina, jonglering, parakrobatik. Vi kommer även försöka få in lite av andra ämnen, såsom parkour, drama, eller dans, beroende på vad ni markerar på anmälningsblanketten.

Anmäl dig senast den 31:e maj. ANMÄLAN

Frågor?

Prata med dina cirkustränare eller kontakta
Järfälla kulturskolas cirkuspedagoger: Ulf Wahlström 070-0027985 ulf.wahlstrom@jarfalla.se
Jenny Soddu 070-0027950 jenny.soddu@jarfalla.se