Terminen börjar vk 36, men innan det är Cirkus Normal representerad i Stockholms Kulturfestival 16-20/8 i Kungsträdgården. Vi bjuder på prova på -verksamhet från onsdag till söndag kl 12.00-14.00 och 15.30-18.00 samt en underhållande show med unga och äldre artister från Cirkus Normal kl 14.30 och 18.30. Alla är välkomna att ta del av cirkusens magi!

Höstens nyheter:

VUXENCIRKUS

Utforska spännande parkourrörelser, testa olika cirkusdiscipliner och lär dig akrobatik i vår nya cirkusgrupp för vuxna. Du kommer att utöka din rörelserepertoar samtidigt som du utvecklar din fysiska kapacitet och kreativitet! Inga förkunskaper krävs, alla kommer att utmanas på sin nivå!

Tid: Lördagar 13-14.30

Plats: Eriksdalsskolan Södermalm

FAMILJECIRKUS

En grupp där 3-6-åriga barn tränar tillsammans med sin förälder/närstående vuxen. På kursen får deltagarna på ett lekfullt sätt bekanta sig med bland annat akrobatik enskild, i par och i grupp, jonglering och balansering. OBS! Anmälan måste göras för både barnet och den vuxna.

Tid: Onsdagar 18-19

Plats: Sofiaskolan Södermalm

HANDSTÅENDE

En kurs till dem som vill lära sig stå på händer eller fördjupa sina kunskaper inom handstående. Utöver olika handståendepositioner blir deltagarna bekanta med andra balansövningar samt handståendespecifik rörlighet- och styrketräning. Inga förkunskaper krävs!

Tid: Onsdagar 19-20

Plats: Sofiaskolan Södermalm

Anmälan görs via Aktiv ungdoms hemsida, följ länken https://www.aktivungdom.se/forening/cirkusnormal 

Hoppas att vi ses i höst eller redan på Kulturveckan!

Med cirkushälsningar,

Sonja